Cardcenter ble stiftet for å kunne tilby deg alt du trenger til din samling innenfor Pokemon, samle kort og tilbehør. Det er viktig for oss å kunne tilby deg kunnskapsrik og rask kundeservice, gode priser, lynrask levering og en hyggelig opplevelse. 
Vi utvider stadig vårt sortiment og vil alltid tilby deg det nyeste innenfor samlekort og tilbehør.

Produkter 

Vi tar inn det nyeste innen Pokemon og mange andre samlekort. I tillegg har vi et bredt utvalg av tilbehør til oppbevaring, utstilling, beskyttelse og album.

Kunnskap

Vi i Cardcenter har vært Pokemon og samle-entusiaster helt siden 90 tallet. Med mange års erfaring og lidenskap har vi opparbeidet god kompetanse og kan veilede deg i valg av produkter og vurdere din samling.

Rask og gratis levering

Vi sender alle pakker innen 24 timer og dersom du bestiller før kl.12 blir den sendt samme dag. Det er fri frakt på alle ordre over 999kr, alternativt kan du hente selv i vår butikk i Ski.

Best på kundeservice

Når du handler hos oss skal du enkelt få råd og veiledning. På vår FAQ side finner du oversikt over ofte stilte spørsmål, info om levering, retur og mye mer.
I tillegg kan du enkelt kontakte oss på mail, chat og telefon.

Kundeklubb

Meld deg inn i vår gratis kundeklubb. Som medlem vil du få penger tilbake på alle kjøp, spesialtilbud og enda flere fordeler som vil komme etter hvert.

Vår butikk

Cardcenter

Åpningstider

Man, tir, ons 11.00 - 18.00

Torsdag 11.00 - 19.00

Fredag og Lørdag 11.00 - 17.00

Du finner oss i Gågaten i Ski på adressen Idrettsveien 2, 1400 Ski.

Veibeskrivelse